Trainers

Onze trainers

Paul Pastor

Mijn naam is Paul Pastor en ik ben eigenaar/trainer van P3Tennis. Na meer als 20 jaar als (hoofd)trainer actief te zijn geweest in dienst van meerdere verenigingen en tennisscholen ontstond in 2019 de kans om een eigen tennisschool op te richten.

Mijn opleiding heb ik gevolgd via het CIOS waar ik mijn A-en B licentie heb behaald, naast het tennis heb ik daar ook mijn conditietrainer A diploma behaald. In de afgelopen jaren heb ik ook meerdere cursussen gevolgd van de KNLTB om mijzelf te blijven ontwikkelen. De cursussen die ik onder anderen met succes heb afgerond zijn Tenniskids 1,2 en 3. Naast de cursussen bezoek ik ook trainers-congressen en seminars van de KNLTB en VNT (vereniging van Nederlandse tennisleraren).

Mijn opgebouwde ervaring heb ik zowel op prestatief als recreatief niveau opgedaan en in de loop der jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot een complete trainer. Naast het verzorgen van trainingen heb ik ook veel evenementen en activiteiten mogen organiseren, bijvoorbeeld:

  • het verzorgen van schooltennis, het organiseren van tenniskampen, wedstrijddagen, toernooien en clinics;
  • ook heb ik ervaring in het begeleiden/ coachen van spelers/speelsters tijdens competitie en toernooien.

In mijn trainingen hecht ik veel waarde aan de 3 pijlers waar P3Tennis voor staat: plezier, passie en prestatie. Deze pijlers zult u dan ook zeker terug vinden in mijn trainingen en begeleiding.